Integrale controle in Beverwijk

maandag 6 november 2017

Beverwijk - De politie heeft zondagmiddag en –avond samen met veiligheidspartners een integrale controle gehouden op de Randweg in Beverwijk.

De controle was van 13.00 tot 21.00 uur en werd gehouden met de Belastingdienst, de Douane en de gemeente Beverwijk.

De Belastingdienst nam in totaal 27 voertuigen in beslag en inde een bedrag van € 63.214,-- aan openstaande belastingschulden.

Door de Douane werd een nepwapen aangetroffen in een auto: dit bleek een balletjespistool en dat is in beslag genomen.

Door de gemeentelijke handhavers werden parkeerbonnen uitgedeeld voor mensen die zonder te betalen hun auto hadden geparkeerd en er werden bonnen uitgeschreven voor mensen die het stopverbod negeerden.

De politie haalde een drankrijder uit het verkeer en iemand die onder invloed van drugs verkeerde. Bij deze laatste werd een speekseltest afgenomen en die bleek positief: hierna is er bloed afgenomen voor nader onderzoek.

Ook werden openstaande boetes geïnd voor een bedrag van € 1.592,--.

Verder werden er door de politie meerdere boetes uitgeschreven aan o.a. ouders die hun kindje zonder kinderstoeltje in hun auto vervoerden, voor het rijden zonder rijbewijs, voor het niet dragen van de autogordel, voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs en voor overige technische mankementen van voertuigen. Ook werd iemand bekeurd die achter in een bestelauto (zonder zitplaats) mee reed.

           

2017338395

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oostknollendam | 112 alarmeringen Oostknollendam | Goedkoop Tanken in Oostknollendam | Supermarkten in Oostknollendam | Weerbericht Oostknollendam